Skip to content

Redfort Architectural fabrics Fakta om designstudion bakom LaceFence och DeDots

Den holländska designstudion Demarkersvan grundades 2008. Samma år introducerade de sin första produkt, Lace Fence. När efterfrågan växte, inrättade de en produktionsanläggning i Bangalore, Indien, för att säkerställa en hållbar och ansvarsfull produktion av alla dess material. Konceptet vidareutvecklades och Redfort lanserades som varumärke. Redfort utför spännande designuppdrag runt om i världen. 

På Redfort tror vi på 2000-talets hantverk för arkitektur. Vi är engagerade i att arbeta med hållbara och hållbara material. Vi erbjuder överkomliga priser och skapar skräddarsydda produkter för att betjäna alla kunder, både små och stora.

Vi har tagit alla nödvändiga steg för att säkerställa att alla våra fabriksanställda är välutbildade såväl som skolgång, socialförsäkring och pensionsfonder. 2009 tilldelades vi Toon van Tuijl Design Award. Priset utvärderar anställdas arbets- och levnadsförhållanden. För det andra utvärderar den företagets inverkan på den ekonomiska tillväxten och de sociala förhållandena i utvecklingsområden. Öppenhet är kärnan i allt vi gör. Var, när, hur och av vem våra produkter tillverkas förblir integrerade i hållbarhet och socialt ansvarsfull produktion av vår praxis.

Välkommen med din förfrågan.

Mer kan du läsa om på redfort.nl

Redfort Architectural fabrics representant i Skandinavien Designtrappan Nordic AB

Besöksadress: Västerhamnsplan 2 (Svenska Sjö huset)
Postadress: Box 72, 185 21 Vaxholm

Telefon: Se mobilnummer nedan

Anders Björkman
anders@designtrappan.se

+46 70 574 95 91

Ari Caesar
ari@designtrappan.se

+46 70 269 90 98

Designtrappan Nordic AB
org 556889-6483