Skip to content

Hur går det till?

Dedots projekt Arbetsprocess

Vi har en grundlig förståelse för designprocessen och hjälper dig i varje steg på vägen för att säkerställa en smidig upplevelse, från koncept till leverans.
Följ bara dessa enkla steg: 

Steg 1. Projektering och användningsområde:
Vi vill veta produktens tillämpning och dina projektdimensioner.

Steg 2. Design:
Skicka oss din bild eller grafiska design, så konverterar vi den till ett Dedots-förslag utan kostnad. Tillsammans med förslaget ger vi en uppskattning av produktens pris. Om du är osäker på motiv kan vi föreslå ett koncept för dig baserat på ditt tema och dina krav.

Steg 3. Offert & mönsterdesign:
I detta skede kommer vi att arbeta nära dig för att definiera varje designelement. Vi skickar en offert och designexempel på Dedots-mönstret. Priserna är baserade på: grafisk design / genomsnittlig fyllning / projektstorlek / punktstorlek / basmaterial / finish och antalet använda färger.

Steg 4. Designprocess:
När vi har nått en överenskommelse om priset kommer vi att starta designprocessen och tillämpa mönster på tekniska ritningar som vi kommer att diskutera vidare. Efter godkännande av den slutliga designen kommer produktionsprocessen att påbörjas.

Steg 5. Leverans och montering:
Vi beräknar en ledtid på 3 till 6 månader för leverans av din produkt på plats. Produkten kommer på rullar eller paneler, med monteringsanvisningar inkluderade.

För att ge kunderna en inblick i Redfort-produktens möjligheter, kostnad och tekniska förutsättningar har vi gjort ett antal dokument tillgängliga för nedladdning av varje produkt.

Hur vi arbetar med Lace Fence Arbetsprocess

Arbetsprocessen är ungefär den samma och hjälper dig i varje steg på vägen för att säkerställa en smidig upplevelse, från koncept till leverans.
Följ bara dessa enkla steg:

Steg 1. Projektering och användningsområden:
Vi vill veta vad Lace Fence skall används till, hur stort projektet är och vad är de specifika dimensionerna där Lace Fence skall användas.

Steg 2. Mönster design:
Önskar du välja ett befintligt mönster eller vill du ta fram ett helt unikt mönster.  För att välja befintligt mönster, läs mer om vår mönsterkollektion.

Steg 3. Offert och mönsterdesign:
Vi skickar en budgetoffert och designexempel på det valda Lace Fence-mönstret. Priserna är baserade på: grafisk design / genomsnittlighet, fyllning / projektstorlek / punktstorlek / basmaterial / antalet använda färger.

Steg 4. Designprocessen
När vi har nått en överenskommelse om priset kommer vi att starta designprocessen och använda mönster på ritningar som vi kommer att diskutera vidare. Efter godkännande av den slutliga designen kommer produktionsprocessen att påbörjas.

Steg 5. Leverans och montage
Vi beräknar en ledtid på 3 till 6 månader för leverans av din produkt på plats. Lace Fence levereras på rullar eller paneler. Antingen ombesörjer vi med installationen eller så gör ni det själva. Tydliga monteringsanvisningar medföljer leveransen.

För att ge dig som kund möjligheter att uppskatta kostnad och tekniska förutsättningar har vi gjort ett antal dokument tillgängliga för nedladdning för respektive produkt.